دانلود مقاله بازدارندگی فعالیت تریپتیک گوارشی سرخرطومی جنایی خر

دانلود مقاله بازدارندگی فعالیت تریپتیک گوارشی سرخرطومی جنایی خرما Rhynchophorus ferrugineus (Col.: Curcolionidae) با مهار کننده های گیاهی فایل ورد (word) دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بازدارندگی فعالیت تریپتیک گوارشی سرخرطومی جنایی خرما Rhynchophorus ferrugineus (Col.: Curcolionidae) با مهار کننده های گیاهی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بازدارندگی فعالیت تریپتیک گوارشی سرخرطومی جنایی خرما Rhynchophorus ferrugineus (Col.: Curcolionidae) با مهار کننده های گیاهی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله بازدارندگی فعالیت تریپتیک گوارشی سرخرطومی جنایی خرما Rhynchophorus ferrugineus (Col.: Curcolionidae) با مهار کننده های گیاهی فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1391
محل انتشار: همایش ملی و جشنواره علمی خرمای ایران
تعداد صفحات: 1
چکیده:
یکی از آفات مهم و خطرناک و شاید مهم ترین آفت خرما در سراسر جهان، سرخرطومی حنایی خرما Rhynchophorus ferrugineus Ol. می باشد. این حشره در بسیاری از کشورهای خرماخیز جهان وجود دارد که بسیار خطرناک است و خسارت آن مربوط به تنه نخل است که از درون تنه آن تغذیه می کند و پس از مدتی نخل فرو م یافتد. ه ماکنون، این آفت در سراوان استان سیستان و بلوچستان بصورت آفت قرنطینه ای م یباشد. در روش های کنترل آفت، یکی از روش های جدید استفاده از مهارکننده- های آنزیمی است. در این پژوهش، به بررسی آنزی مهای موجود در دستگاه گوارش و مهار آنها با مهارکننده های گیاهی پرداخته شد. سوبسترای هموگلوبین برای سنجش فعالیت پروتئولیتیک کل و سوبسترای اختصاصی BApNA برای سنجش فعالیت تریپسین استفاده شد. مهارکنند هها از بذرهای گیاهان ارزن ،(Panicum miliaceum)، خلر ،(Lathyrus sp)، جغجغه (Prosopis farcta)، باقلا (Vicia faba) و خارشتر (Alhaji persarum) با روش های بیوشیمیایی استخراج گردید. بیشترین مهارکنندگی پروتئازهای کل مربوط به بازدارنده استخراج شده از گیاه باقلا و برابر با 60 درصد و بیشترین مهار تریپسین مربوط به گیاه خلر و برابر با 100 درصد بدست آمد. زایموگرام تریپسین از نوع SDS-PAGE غیر احیایی و با کمک صفحات نیتروسلولزی انجام گرفت و وجود دو ایزوفرم مشخص گردید که پس از تیمار با بازدارنده، دو ایزوفرم به طور کامل مهار شدند.

کلمات کلیدی :
» نظر